foto's

Zeebodem Tuinconcerten in augustus

Ook dit jaar organiseert Groei en Bloei afdeling NOP weer een reeks van 3 tuinconcerten. Voorgaande jaren vonden deze steeds plaats in juni, maar ditmaal is er gekozen om ze in het eerste weekend van augustus te houden.
De eerste 2 concerten vinden ’s avonds plaats op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus in de prachtige ambiance van de Lancaster Garden in Emmeloord. Op de eerste dag zal hier het duo Jeroen Sweers en Arnoud de Graaff u laten genieten van hun prachtige muziek.

De volgende dag zal in deze tuin het trio Pamoja voor u optreden.
Het derde en laatste concert van deze reeks vindt zondagmiddag 6 augustus plaats in de tuin van Galerie de Paardenstal Art & Garden in Espel. Laat u zich in deze beeldentuin verrassen door de klanken van de musici Adriaan Stoet en Harold Kooij.

Voor meer informatie en kaartverkoop klik Opens internal link in current windowHIER

Welkom bij Groei & Bloei Noordoostpolder

Een bloeiende afdeling die tal van activiteiten organiseert voor haar circa 500 leden. Elke maand verzorgen we een boeiende en leerzame avond, met deskundige sprekers die vertellen over hun specialiteit op tuingebied. Het programma kan ook bestaan uit een demonstratie of een presentatie door eigen leden, of u bent zelf actief !

Over actief gesproken. Voor onze cursussen op het gebied van bloemschikken, tuinontwerp en snoeien is altijd veel belangstelling. Daarnaast organiseren we korte workshops, waarbij u op het gebied van groendecoratie, zelf de handen uit de mouwen kunt steken.

In de zomer zijn er geen zaalavonden. We proberen dan zelf in praktijk te brengen wat we tijdens zaalavonden en cursussen opgestoken hebben. Maar tijdens de zomermaanden is de vereniging nog wel volop actief. We nemen dan een kijkje in andermans tuin tijdens de Open Tuindagen, voor velen een bron van inspiratie en ideeën.

De bijeenkomsten die wij organiseren zijn gevarieerd. Gezellige avonden waar u andere leden van Groei & Bloei treft. Overigens zijn ook aspirant leden welkom: Kom gerust eens kijken wat de afdeling Noordoostpolder U biedt en maak kennis met een vereniging die een groot hart heeft voor groen. Onze activiteiten worden ook aangekondigd in onze convocatie "Polderbloei" die de leden regelmatig ontvangen.

En dit alles is dus inbegrepen bij uw abonnement op het prachtige maandblad Groei & Bloei !

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin: regen