foto's

Zeebodem Tuinconcerten 2019

Het programma voor de Zeebodem Tuinconcerten 2019 is bekend.

Alle informatie vind je hier.

Welkom bij Groei & Bloei Noordoostpolder

Een bloeiende afdeling die tal van activiteiten organiseert voor haar circa 400 leden. Elke maand verzorgen we een boeiende en leerzame avond, met deskundige sprekers die vertellen over hun specialiteit op tuingebied. Het programma kan ook bestaan uit een demonstratie of een presentatie door eigen leden, of u bent zelf actief !

Over actief gesproken. Voor onze cursussen op het gebied van bloemschikken en tuinontwerp  is altijd veel belangstelling. Daarnaast organiseren we korte workshops, waarbij u op het gebied van groendecoratie, zelf de handen uit de mouwen kunt steken

In de zomer zijn er geen Groei&Bloeiavonden, ook bekend als  zaalavonden. We proberen dan zelf in praktijk te brengen wat we tijdens zaalavonden en cursussen opgestoken hebben. Maar tijdens de zomermaanden is de vereniging nog wel volop actief. We nemen dan een kijkje in andermans tuin tijdens de Open Tuindagen, voor velen een bron van inspiratie en ideeën. Daarnaast hebben we de Zeebodemconcerten.

De bijeenkomsten die wij organiseren zijn gevarieerd. Gezellige avonden waar u andere leden van Groei & Bloei treft. Overigens zijn ook aspirant leden welkom: Kom gerust eens kijken wat de afdeling Noordoostpolder U biedt en maak kennis met een vereniging die een groot hart heeft voor groen. Onze activiteiten worden ook aangekondigd in onze convocatie "Polderbloei" die de leden regelmatig ontvangen.
Ook zijn er Nieuwsbrieven.

En dit alles is dus inbegrepen bij uw abonnement op het prachtige maandblad Groei & Bloei !

De nieuwsbrief van Juni is uit.

De Nieuwsbrief is te vinden onder VERENIGING en danNIEUWSBRIEVEN (Opens internal link in current window hier dus).

Maar je kunt hem ook hier binnenhalen.

Deze maand in Groei & Bloei

Knollentuin zonder ziel
foto’s voor de stortbuien van vandaag