Activiteiten & Actueel

Achter de schermen van de Intratuin

Altijd al nieuwsgierig geweest wat er achter de schermen van een Intratuin gebeurt? Grijp dan nu je kans, want speciaal voor ons als Groei & Bloei leden opent Intratuin Emmeloord haar deuren om een kijkje te nemen in hun ‘achtertuin’.

‘….Als ik me niet zo fit voel, ga ik even naar de Intratuin, koop ik een leuk plantje voor mezelf en kan ik er weer helemaal tegen’, zei een vriendin laatst tegen mij. En eerlijk is eerlijk; als je bij de Intratuin binnenkomt en je ziet al die prachtige bloemen mooi op kleur staan, dan word je vrolijk. En niet alleen vrolijk, maar eigenlijk ook een beetje ‘hebberig’. Want wat zou dat ene plantje leuk in mijn pot op de tuintafel staan……

Maar voordat je zo’n plantje koopt, is er bij de Intratuin al een heel proces aan vooraf gegaan. Wie heeft al die planten zo mooi gestyled? Wie heeft ze ingekocht en waar komen de planten vandaan? Gebeurt dat landelijk of is elke Intratuin zelf verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop? En dan bedoelen we niet alleen de planten, maar ook de tuinmeubelen, de kerstspullen (wie bedenkt toch altijd die prachtige aankleding in deze periode?) en natuurlijk de woonaccesoires. Zijn er trends te ontdekken en wordt dat landelijk aangegeven? Kan de lokale Intratuin gebruik maken van landelijke PR? Of ‘moeten’ ze meedoen aan nationale acties? Zijn er veel voorwaarden waaraan een tuincentrum moet voldoen om zich aan te sluiten bij de Intratuin?

Niet alleen bovenstaande vragen komen aan de orde, maar er zal nog veel meer verteld worden over de ‘ins and outs’ van de Intratuin. Ben jij ook benieuwd en kom je graag een kijkje nemen achter de schermen? Geef je snel op, want de deelnameplaatsen zijn beperkt.

Datum:     Woensdag 29 maart

Locatie:    Intratuin, Espelerweg 11 – 1 in Emmeloord

Aanvang: 20.00 uur (Intratuin open vanaf 19.30 uur)
Einde avond: Ca. 21.30 uur

Kosten: Geen

Opgave: Vóór 27 maart 2017 bij Joany Troost Tel: 0527-612427 of joanytroost(at)gmail.com

 

           

meer
23
Jul
Volkstuin: regen
22
Jul
Holy Smoke - Blik op de Tuin (807) week 29/2017