Activiteiten & Actueel

GALERIE DE PAARDENSTAL ART & GARDEN

Galerie de Paardenstal is een sfeervolle kunstgalerie met een beeldentuin, gevestigd in- en rondom de woonboerderij van Bob en Ada Brug. In de galerie worden 5 keer per jaar wisselende exposities gehouden van hedendaagse kunstwerken gemaakt door gerenommeerde regionale, nationale- en internationale kunstenaars. Het is een uitgelezen plek om kunst en gezelligheid te combineren.

 

JUBILEUM
De Galerie viert in 2018 haar 10 jarig bestaan met een viertal jubileum exposities. Een aantal kunstenaars, die hier de afgelopen tien jaar hebben geëxposeerd, zullen hun nieuwe werk tonen. Ook is er in de galerie en in de beeldentuin weer volop kunst te zien van kunstenaars die voor de eerste keer bij Galerie de Paardenstal exposeren.

 

Beeldentuin

De beeldentuin heeft een oppervlakte van 5.000 m2 en is ingedeeld in tuinkamers met borders op kleur, die een mooi decor vormen voor de tentoongestelde kunstwerken. Er is een strakke vijver met fonteinen en op de randen is plek voor mooie kunst, die prachtig wordt weerspiegeld in het water.

 

Galeriewinkel
Ook zijn er in de galerie tassen te koop van 2 Nederlandse ontwerpers en design sieraden in verschillende stijlen en materialen. Ook voor een leuk cadeautje ben je bij Galerie de Paardenstal aan het juiste adres.

 

Openingstijden:   donderdag t/m zaterdag en de 1e, 3e en 5e zondag van de maand van 13.30 – 17.00 uur.

Toegang:             vrij

 

 

meer
13
Dec
Westlandse buitenplaatsen van weleer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879