Cursus Bloemschikken

Bloemschikken

Bloemschiklessen

De cursus bestaat uit 8 lessen en loopt van september 2019 tot en met april 2020.

Behalve leerzaam is het ook altijd gezellig om met elkaar bezig te zijn en bovendien ga je aan het einde van de avond altijd met een mooi bloemstuk naar huis. De cursussen worden op verschillende niveaus gegeven, zodat er in beginsel altijd een groep is die aansluit bij de ervaring die je al hebt.

De lessen worden gehouden in de sfeervolle bezoekersruimte van de Lancaster Garden aan de Lindeweg 6 in Emmeloord.

Er wordt gewerkt aan de hand van een opdracht die je van de docent ontvangt. Materialen neem je zelf mee. Soms kunnen er (afhankelijk van de opdracht) ook in overleg materialen via de docent ingekocht worden.

Afgelopen jaar was de beginners groep al snel vol, dus wil je zeker zijn van een plekje, geef je dan alvast op!

De lessen zijn te volgen door leden en niet-leden. Cursusprijs leden € 55,00 en niet-leden € 80,00.

Voor vragen en opgave:

Doke Maris