De meest veelzijdige en gezelligste herfstmarkt in de regio wordt weer georganiseerd op zaterdag 7 oktober.

Ook dit jaar zal het weer een heel spektakel worden: onze gezellige herfstmarkt waar je leuke inspiratie op kan doen; cadeautjes kopen, genieten van koffie, thee, taart en broodjes ……en vele andere dingen.

Meer dan 55 creatieve standhouders laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te beleven: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, kalebassen, bloemstukken, vogelhuisjes, tuinboeken, -gereedschap en -decoraties tot serviezen, glaswerk, brocante etc. En neem gerust de kinderen mee, want het wordt een dag waar óók zij zich kunnen vermaken.

Het fijne van de markt is dat het grotendeel binnen is. Dus ook met slecht weer houd je droge voeten en is het heerlijk dwalen tussen de vele stands. Mocht je moe zijn geworden, dan kun je gezellig op het binnenterras even bijkomen en onder het genot van koffie/thee met gebak genieten van sfeervolle muziek.

Maar het belangrijkste tijdens deze dag is de gezelligheid; voor zowel de bezoekers als de standhouders staat dit voorop.

Leden hebben, op vertoon van ledenpas, gratis toegang. Niet leden betalen 3,50 euro entree per persoon. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Markt geopend: 10.00 tot 17.00

Meer informatie: www.herfstmarktnop.nl

De bruidssluier van de herfst
Volkstuin:125 mm regen