Groei&Bloei avond 11 december

Zoals je wellicht nog weet heeft Hans Zijlstra afgelopen mei ook een bloemschikdemonstratie gegeven. We zijn blij dat hij ook op onze kerstavond komt demonstreren. En ná de pauze gaan we weer genieten van onze ‘eigen’ bloemschikkers.

Hans heeft ons in het voorjaar enorm weten te inspireren. Hij heeft prachtige stukken gemaakt, waar wij zó enthousiast over waren, dat we blij zijn dat hij nogmaals tijd vrij wil maken om naar Emmeloord te komen.

Zijlstra is een bekende naam binnen de bloemschikwereld. Hij demonstreert regelmatig in binnen-en buitenland en verzorgt vele aankledingen van beurzen en evenementen. Ook doet hij vaak mee aan wedstrijden, waarbij hij regelmatig in de prijzen valt. Hans heeft dan ook erg veel plezier in zijn vak. Hij vindt het prachtig om mooie creaties te maken en anderen te verbazen met de mogelijkheden en originaliteit in kleur, vorm en toepassing. Alle bloemstukken worden gemaakt met een grote dosis passie en energie.

de pauze kun je genieten van onze ‘eigen’ ver-gevorderde bloemschikkers. Fijn dat zij telkens weer mee willen werken aan het slagen van onze kerstavonden. Zij zullen je zeker inspireren, zodat je op een later tijdstip thuis zelf aan de slag kan gaan.

Zoals altijd worden alle gemaakte stukken ’s avonds verloot. Loten zijn op de avond zelf te koop.

Leden: gratis op vertoon van lidmaatschap pas

Niet leden: 5 euro p.p.

Let op: Aanvang van de avond 19.30 uur!!!

Aeres Emmeloord

Balkan 16

8303 GZ Emmeloord

Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….