NK Bloemschikken Nieuwegein

Vrijdag 6 oktober worden de bloemschikwedstrijden van de Groei & Bloei weer gehouden. Ditmaal wordt het georganiseerd in de Beursfabriek in Nieuwegein en het algemene thema is ‘pikant’. Onder dit thema zijn, verspreid over de diverse klassen, verschillen subthema’s gehangen, te weten: vurig, beestachtig verbonden, pittige relatie, geometrische liefde en romantische spanning.

De Commissie NK Bloemschikken doet ook dit jaar haar best om op de wedstrijddag een boeiend middagprogramma te bieden voor de deelnemers. Ben je geÏnteresseerd om mee te doen aan deze wedstrijd? Neem dan contact op met Doke Maris (adresgevens: zie pagina 4).

Wil je niet meedoen, maar de gemaakte stukken wel bekijken? Dat kan op zaterdag 7 en zondag 8 oktober, want dan is de tentoonstelling voor publiek geopend. Er wordt weer een breed programma verzorgd met workshops, demonstraties, een loterij en een leuke markt.

Toegang: € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet-leden.

Adres: Beursfabriek, Symfonielaan 5, 3438 EW Nieuwegein.

De Beursfabriek ligt vlak bij de snelweg (A12, knooppunt Oudenrijn) en je kunt er gratis in de buurt parkeren. Het is een industrie- en kantorengebied, dus in het weekend zal er voldoende parkeergelegenheid zijn.

Creiler Flora
De bruidssluier van de herfst
Volkstuin:125 mm regen