Activiteiten & Actueel

6 Daagse Tuinenreis rondom York van 17 t/m 22 augustus 2017

Volgend jaar gaan we in augustus naar Engeland. We zijn al enkele keren in juni naar Engeland geweest en het is dan ook mooi om de tuinen een keer in een ander jaargetijde te bekijken. De tuinen die we bezoeken rondom York zijn in augustus werkelijk prachtig.

Het golvende, tijdloze landschap van York vormt een onweerstaanbare combinatie met de mooiste tuinen van dit district. Het landschap is erg gevarieerd met hier en daar kleine watervallen en typische gestapelde muurtjes die de grenzen van het weiland aangeven en het vee op de juiste plaats houden. In de zomer zijn de Yorkshire Dales een prachtig groen stukje Engeland.

Ook dit jaar wisselen klassieke tuinen, als Castle Howard en Newby Hall, elkaar af met de aller-leukste ‘private gardens’ als Harlow Carr. Deze laatste tuin is winnaar van Yorkshire's Large Visitor Attraction van het jaar 2010 en is één van de meest ontspannende en verrassende tuinen.
Natuurlijk verdient Castle Howard, het beroemde huis met zijn al even mooie interieur, een extra vermelding. De klassieke fontein, de standbeelden, het sprookjesachtige huis: het is allemaal, net als in het boek en de verfilmingen van "Brideshead revisited", een sprookje om te zien!

 

Verdere gegevens:

·      Verblijf: 3 nachten in een 4* hotel incl. uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangendiner

·      Verblijf: 2 nachten hut Stena Line

·      Vervoer: luxe touringcar met airconditioning

·      Inbegrepen: entree tuinen, koffie/thee, lunch, programmaboekje en reisleiding van dhr. P. Boersma

·      Prijs: € 795,-- p.p. in een 2-pers. kamer
Toeslag 1 pers. kamer   € 85,--
Toeslag 1-pers. hut        € 35,--

Opgave voor de reis bij Elly Kloosterboer-Blok, Mob. 0622413627 of E-mail info(at)goldhoorngardens.nl

    

       

 

 

 

 

 

meer
Creiler Flora
23
Jul
Volkstuin: regen
22
Jul
Holy Smoke - Blik op de Tuin (807) week 29/2017