Tegel eruit, plant erin.

Tegel eruit, plant erin

Omdat de actie ‘Tegel eruit, plant erin’ vorig jaar een enorm succes is geweest, willen we ook dit jaar weer aansluiten bij dit initiatief van de landelijke Groei & Bloei.

Kom op zaterdag 10 juni naar de Intratuin in Emmeloord en neem een tuintegel mee. Het maakt niet uit wat voor één; een gewone stoeptegel, een waaltje, een ijsseltje of een andere klinker. Lever hem in bij onze stand in de Intratuin, want in ruil hiervoor krijg je gratis 2 leuke kruidenplanten. Dus: leef je uit met kruiden!!

Op deze manier komen we tevens in actie tegen ‘versteende tuinen’. Met meer planten (en minder tegels) in de tuin lever je een positieve bijdrage aan een groenere leefomgeving, de waterhuishouding en biodiversiteit. Veelzijdige kruiden als munt, tijm, anijs, salie, rozemarijn en dille zijn ideale planten. Je kunt er niet alleen van oogsten en genieten, maar afhankelijk van de soort hebben de smaakmakers ook sierwaarde door hun compacte groeivorm en fraaie bloemen die vlinders en bijen aantrekken.

Actievoorwaarden:

Deze actie geldt zowel voor leden als niet-leden.

Eén bon per huishouden. Adres:

Intratuin Emmeloord

8303 HW Espelerweg 11 – 1