Activiteiten & Actueel

Heb je ook zin in een avondje een mooie tuin te bekijken? Gewoon voor de gezelligheid en omdat het kan? Ga dan met ons mee naar de Oevertuin in De Blesse.

De Oevertuin

De Oevertuin in De Blesse is een prachtige tuin van 7.000 m2 met waterpartijen, vogels, en een variatie aan verschillende heesters, bomen en vaste planten, waaronder veel klimrozen en clematissen. De tuin bestaat uit een natuurlijk gedeelte wat overloopt naar een gecultiveerd gedeelte.
Op diverse plaatsen in de tuin staan bankjes waar je even kan genieten van het uitzicht. De tuinpaden zijn zodanig aangelegd dat ook mensen met een rolstoel en rollator in alle rust van de tuin kunnen genieten. Daarnaast is er halverwege de tuin gelegenheid tot het drinken van een kopje koffie of thee.

Het lijkt ons gezellig deze tuin met een groepje belangstellenden in een ongedwongen sfeer te bekijken. Daarom vertrekken we dinsdag 13 juni om 19.00 uur vanaf De Deel in Emmeloord richting De Blesse. Heb je zin om mee te gaan? Geef je dan op bij Ank Nienhuis, tel: 0527-699409 of per mail ankenharrinienhuis(at)gmail.com

Kosten: € 5,00 p.p.

Dit is inclusief vervoer, entree tuin, kopje koffie/thee met wat lekkers

meer
23
Jul
Volkstuin: regen
22
Jul
Holy Smoke - Blik op de Tuin (807) week 29/2017