Open Tuindagen

In het weekend van 17 en 18 juni 2017 zijn ook in de Noordoostpolder weer de Open Tuindagen van Groei& Bloei. Ditmaal zullen er in en rondom Marknesse verschillende inspirerende tuinen voor u opengesteld worden. Alle tuinen zijn prachtig om te zien en zijn om verschillende aspecten interessant. Grote tuinen, kleine tuinen, strakke tuinen en natuurlijke tuinen, kortom voor ieder wat wils! Ook staan in alle tuinen één of meerdere stands die u wellicht aanspreken.

Dit jaar zijn er twee startadressen. Op deze adressen is het mogelijk een dagkaart te kopen die toegang biedt tot elke tuin. De dagkaart kost € 2,50. Op vertoon van hun ledenpas krijgen leden van Groei en Bloei een gratis kopje koffie.

De startadressen zijn:

Bloemboerderij BloemenC

Uiterdijkenweg 54

8316 RS Marknesse

Fam. Coppens

Bomenweg 35

8316 PH Marknesse

Wij hopen u graag te zien op 17 en/of 18 juni!

De Open Tuindagen Commissie

Volkstuin: regen