Activiteiten & Actueel

Groei&Bloei avond 6 november

Deze avond kent twee delen: vóór de pauze krijgt u infomatie over Operatie Steenbreek en in aansluiting hierop zullen diverse lokale bedrijven zich presenteren. Ná de pauze is er ruimschoots tijd voor vragen van uw kant.

In het eerste deel van de avond zal een vertegenwoordiger van Operatie Steenbreek en een medewerker van de gemeente Noordoostpolder ons meer vertellen over de Operatie Steenbreek. Op bladzijde 26 en 27 heeft u al het één en ander kunnen lezen over deze actie. De insteek is de ‘verstening’ van tuinen tegen te gaan. Iets dat ons als Groei & Bloei nauw aan het hart ligt. Tevens zullen zich enkele lokale bedrijven presenteren die u meer informatie op dit gebied kunnen geven: hoe pak je (verdere) ‘vergroening’ van je tuin in de praktijk nu aan? En waar moet je daarbij aan denken?

Na de pauze heeft u ruimschoots de tijd de diverse bedrijven bij langs te gaan en vragen te stellen. Dit kunnen vragen zijn over het zgn. ‘vergroenen’ van de tuin, maar ook algemene vragen over tuinaanleg, beplantingsplannen, verzorgen van planten enz. Dus heeft u vragen m.b.t. uw tuin? Spaar ze op, want op deze avond zal er veel deskundigheid aanwezig zijn!

Voor meer informatie klik Opens internal link in current windowHIER

 

Programma:

20.00 Opening (zaal open vanaf 19.30)

20.10 Operatie Steenbreek

Presentatie lokale bedrijven

21.00 Pauze

21.15 Mogelijkheid tot vragen stellen

22.00 Verloting bloemstuk gemaakt door Anita Mabesoone

 

Groenhorst Emmeloord

Balkan 16

8303 GZ Emmeloord

meer
24
Sep
De bruidssluier van de herfst
16
Sep
Volkstuin:125 mm regen