Activiteiten & Actueel

Kerst bij de Intratuin

Kerst bij Intratuin

 

Op het moment dat ik dit stukje schrijf, 15 oktober, zijn wij nog druk bezig met de kerstopbouw. In onze korte broek wel te verstaan. Want wat schijnt de zon nog volop en wat een contrast met de handel waarmee we bezig zijn. Sinds januari smeden we al plannen voor de nieuwe kerstshow en vanaf september zijn we al druk met de opbouw.

 

Maar nu, wanneer jullie dit lezen, draait onze kerstshow alweer op volle toeren. Yes, het is weer gelukt! Twee maanden lang opbouwen betekent ca. 2500 arbeidsuren, 80 uitgevouwen kunstkerstbomen, 250 kersthuisjes in onze presentatie, meer dan 100.000 ledlampjes, 2.000 opgehangen kerstballen en kersthangers en niet te vergeten het allerbelangrijkste: de passie en het enthousiasme die al onze medewerkers steeds weer tentoonspreiden. En allemaal met hetzelfde doel voor ogen: samen genieten mét onze klanten van ons pronkjuweel: de kerstshow.

 

Tijdens de kerstopbouw werd ons nieuwe winkelmagazijn ook nog opgeleverd, zodat we het oude magazijn van 250 m2 konden omtoveren tot winkelvloerruimte. En omdat workshops steeds populairder worden hebben we meteen een eigen, vaste workshopruimte gecreëerd.

 

In deze ‘Groei en Bloei’ vindt u nog een leuke actie van een kopje koffie of thee met een appelgebakje. Dit, in combinatie met de hele show die nu staat, lijkt me voldoende reden om een kijkje te komen nemen. Tot snel!

 

Met groeten,

Joost Munsterman.

 

meer
20
May
Botanie
19
May
De schrik van de straat