Tegel eruit, plant erin

Intratuin Emmeloord

Zaterdag 23 juni

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Kom zaterdag 23 juni naar de Intratuin in Emmeloord en neem een tuintegel mee. Het maakt niet uit wat voor één; een gewone stoeptegel, een waaltje, een ijsseltje of een andere klinker. Lever hem in bij onze stand in de Intratuin, want  in ruil hiervoor krijg je gratis 2 leuke moestuinplanten. Dus leef je uit met moestuinieren; het is niet alleen leuk, maar ook nog gezond!!

Met het ruilen van een tegel tegen een plant, komen we tevens in actie tegen ‘versteende tuinen’. Met meer planten (en minder tegels) in de tuin lever je een positieve bijdrage aan een groenere leefomgeving, de waterhuishouding en biodiversiteit.

Overigens ‘Tegel eruit, plant erin’ valt samen met de Zomer inspiratiedag van de Intratuin waarbij er, behalve deze actie, nóg veel meer te beleven valt. Tijdens deze dag organiseert Intratuin ook verschillende workshops voor volwassenen en kinderen. Dus een extra reden om langs te komen!!

Actievoorwaarden:

Deze actie geldt zowel voor leden als niet-leden.

Eén tegel per huishouden.

Adres:

Intratuin Emmeloord

8303 HW Espelerweg 11 – 1

De Highline van Rotterdam - Blik op de Tuin no. 855
Groene daken en heilzame kruiden - Blik op de tuin (854)