Activiteiten & Actueel

 

 

In oktober worden weer de jaarlijkse tuindagen van Beervelde gehouden. Dit keer van 12 t/m 15 oktober. We willen daar, in samenwerking met de afdeling Lelystad, zaterdag de 13e als dagreis heen. 


Voor liefhebbers van tuinbeurzen is 'Beervelde' een begrip geworden.

De Tuindagen in dit Park, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.
Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. Er heerst een fijne atmosfeer en het wordt een gezellige uitstap met vrienden of familie. Beervelde is een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.

Zijn jullie nu al geïnteresseerd? Dan kun je je al opgeven bij Elly Kloosterboer-Blok info@goldhoorngardens.nl of telefoon 0622413627.
De kosten zullen, afhankelijk van het aantal deelnemers, rond de € 30,00 zijn.

 

 

 

 

meer
Creiler Flora
18
Aug
TOMATILLO
16
Aug
Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863