Activiteiten & Actueel

Terugblik Open Tuindagen

 

Over de drempel geholpen!

 

Reeds vele malen hadden we ons zelf de vraag gesteld: zullen we onze tuin openstellen voor een groter publiek, of zijn we daar toch nog niet aan toe? Moet de tuin helemaal ‘af’ of, is die nu al boeiend genoeg, óók voor anderen? De vraag om mee te doen aan de Open Tuinendagen rondom Kraggenburg op 30 juni en 1 juli, heeft ons over de drempel geholpen!

 

Met schitterend weer mochten wij als starttuin in totaal 260 bezoekers verwelkomen.

De reacties van de bezoekers tijdens het weekend waren zonder uitzondering méér dan lovend; over onze tuin, over de twee standhouders en, zoals we van onze ‘collega tuineigenaren’ begrepen, óók over  hun tuinen en de exposanten daar. Voor ons was daarbij een leuke ervaring te horen en te zien (door toegestuurde foto’s van bezoekers) hoe anderen naar jouw tuin kijken en die beleven. Een pluim voor onze noeste arbeid van de afgelopen tien jaren.

 

Nu we over de drempel zijn geholpen, stellen wij onze tuin wederom open. Dat doen we in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 september van 11 tot 16 uur. Onze prairietuin met vele grassen is dan op z’n mooist. U bent allen van harte welkom!

 

Eiko de Vries & Eveline Volmer.

 

Tuin:               Pronkjewail op ’t Nije Laand

Datum:            15 en 16 september

Tijd:                11.00 tot 16.00 uur

Adres:             Hertenweg 5, Kraggenburg

Entree:            geen

 

 

 

 

meer
17
Oct
BLAUWHILDE
15
Oct
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)