Activiteiten & Actueel

 

Zaterdag 6 oktober 2018 was de veertiende herfstmarkt van Groei & Bloei in het Aeres college. Al vóór tienen liepen de eerste bezoekers bij de kwekers langs, die buiten stonden. Zelf heb ik voor aanvang nog wat planten geruild met een bekende en liep ik me niet veel later te verlekkeren bij een kweker. Maar ja, dacht ik, die plantjes koop ik na afloop wel!

Nog maar net binnen, kon ik niet om een bollenkraam heen en liep niet veel later met een tas vol cyclamen met prachtig getekend blad en wat bollen weer naar buiten om de fietstas te vullen. Daarna heb ik heerlijk rondgelopen en gekeken. Het aanbod was zeer divers. Van tassen tot sieraden, van viltwerk tot knollen, van honing producten tot nestkastjes timmeren, van heerlijke broden tot zaden, van hortensia's tot kalebassen. Tientallen kramen vol met prachtige producten.

Heerlijk om weer eens rustig rond te neuzen. De sfeer was zeer gemoedelijk en het was gezellig druk. Bekenden kom je altijd wel tegen en we hebben met een hele club heerlijk aan de koffie met vlaai gezeten. Daarna ben ik de rest gaan bekijken en ik heb het bezoek afgesloten met een kopje soep.

De plantjes die ik 's morgens vroeg had gezien waren trouwens uitverkocht. Er lag alleen nog een naamkaartje in het lege kratje......

 

Een bezoeker

 

 

 

 

 

meer
15
Jul
Knollentuin zonder ziel
12
Jul
foto’s voor de stortbuien van vandaag