Activiteiten & Actueel

Eendaagse reis Gardenista 17 mei 2019

Gardenista

Eéndaagse reis: Gardenista 17 mei 2019 Ophemert.

 

De landelijke Groei & Bloei presenteert met trots het nieuwe jaarlijkse buitenevent Gardenista.

Dit evenement wordt gehouden van 15 t/m 19 mei 2019. Het landgoed Ophemert wordt dé plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving.

Gardenista is een tuinbeurs; een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel méér dan dat. Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, heerlijke gastronomie onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag. Of wil je liever een workshop volgen? Over bijna elk onderwerp wordt wel een doe-activiteit gegeven. Je kunt je eenvoudig opgeven tijdens je bezoek aan Gardenista. Er zijn tal van deelnemers die eenvoudige laagdrempelige activiteiten aanbieden. Maar ook het volgen van meer diepgaande masterclasses behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een evenement met veel mogelijkheden.

 

Onze afdeling Noordoostpolder wil hier een ééndaagse reis naar toe organiseren, en wel op vrijdag 17 mei. Bij het drukken van deze Polderbloei was de prijs van deze dagreis nog niet bekend. In de volgende editie zal hierover meer bekend zijn.

 

Voor opgave en inlichtingen:

Elly Kloosterboer-Blok Mob. 0622413627

E-mail info(at)goldhoorngardens.nl

 

Voor meer informatie over Gardenista:  www.gardenista.com

 

 

meer
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL