Gardenista zoekt vrijwilligers

Zoals je elders in dit blad kan lezen, wordt Gardenista een nieuw evenement van Groei & Bloei. Alles wat met de vereniging te maken heeft, krijgt hier een plekje.

Uiteraard kan bloemschikken hier niet ontbreken! Hiervoor wordt een grote tent ingericht. Maar óók daarbuiten zal er bloemwerk te zien zijn, te weten: in en rond het kasteel, bij de horeca en op het podium waar optredens plaatsvinden. Kortom: bloemschikken krijgt een mooi gezicht op Gardenista.

Natuurlijk kan de organisatie dat niet alleen. Wij zoeken hiervoor vrijwilligers.

Wat moet er gebeuren?

·         Op 14 mei leveren alle deelnemers aan de bloemschikwedstrijd hun creaties aan in de centrale tent. Ze zullen wegwijs moeten worden gemaakt in de tent en geassisteerd worden bij het installeren van hun werkstuk.

·         Op 15, 16, 17, 18 en 19 mei is de tentoonstelling van de wedstrijdstukken en worden in de tent tal van activiteiten rond bloemschikken georganiseerd die moeten worden begeleid.

·         Ook bij het maken van bloemwerk in en rond het kasteel in de dagen voordat Gardenista begint (13 en 14 mei) is assistentie nodig. Bloemstylisten zullen samen met bloemschikstudenten delen van het kasteel, de loopbrug, het restaurant en de podia aankleden. Ook zij zullen wegwijs gemaakt moeten worden op het terrein en wellicht kun je ze een handje helpen.

Vind je het leuk om één of meerdere dagen of dagdelen mee te helpen? Dan zijn wij je erg dankbaar! Als je een hele dag komt helpen, vergoeden we de reiskosten en verzorgen wij de lunch en koffie/thee/fris gedurende de dag, daarnaast krijg je 2 vrijkaartjes voor het evenement. Ook krijg je passende kleding zodat men kan zien dat je ‘in dienst’ bent van Gardenista en zorgen we ervoor dat je je auto goed kan parkeren.

Voor opgave: Betsie Grondman (lambertha58(at)gmail.com).

Geef daarbij meteen aan welke dag(en) of dagdelen je beschikbaar bent in de periode van 13 t/m 19 mei 2019.

Creiler Flora
Botanie