Open Tuinen

Zodra de informatie over 2020 bekend is, komt dat hier te staan

Hieronder de informatie van 2019.

Open Tuinen Noordoostpolder 22 en 23 juni 2019

Ditmaal zullen er in en rondom Ens verschillende inspirerende tuinen voor u opengesteld worden. Alle tuinen zijn prachtig om te zien en zijn om verschillende aspecten interessant.  Grote tuinen, kleine tuinen, strakke tuinen en natuurlijke tuinen, kortom voor ieder wat wils! Ook staan in alle tuinen één of meerdere stands die u wellicht aanspreken.

Het startadres dit jaar is:

Popko en Ria Davids
Noorderveld 12
8307 DS Ens

In het boekje van 2008 was de omschrijving van deze tuin: 'De tuin ligt romdom een vrijstaand huis op het industrieterrein van Ens. Het is een jonge tuin en het belooft een mooi geheel te worden'. Wij weten ondertussen al dat het een prachtige tuin is geworden waar met heel veel liefde gewerkt en genoten wordt. Popko en Ria Davids nodigen ook u van harte uit om na 11 jaar te kijken of de tuin een mooi geheel is geworden zoals het in 2008 beloofde.

Op het startadres is het mogelijk een dagkaart te kopen die toegang biedt tot elke tuin. Een dagkaart kost € 2,50 voor niet leden en voor leden van Groei & Bloei is de entree gratis.

Alle deelnemende tuinen zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Wij hopen u graag te zien op 22 en/of 23 juni 2019!

De Open Tuindagen Commissie

Kolibrievlinder

Opzij en van boven

Hortensia