Noordoostpolder

Zomer 2020

Beste Groei&Bloei leden,

Hopelijk verkeert een ieder van jullie in goede gezondheid en kunnen jullie je redden in de beperkte mogelijkheden rond het Coronavirus. Zelf realiseer ik mij steeds vaker, dat we uit angst om dood te gaan niet vergeten moeten te leven.

Vaak prijs ik onszelf gelukkig, dat we op een ruime boerderij aan de Uiterdijkenweg wonen met een grote tuin eromheen, een extra grote tuin trouwens vanwege onze beeldentuin Klein Afrika. Ruimte genoeg voor ontspanning en inspanning. Want tuinieren is een geweldige manier om je hoofd leeg te maken en een gratis work-out!

In januari heb ik mij samen met Marjan (“buuf”) opgegeven als bestuurslid van de plaatselijke Groei&Bloei vereniging. Met Marjan doe ik o.a. veel tuindingen, samen planten kopen, naar Gardenista, stinzentuinen bezoeken, enzovoort.

Al jaren ben ik lid van Groei en Bloei, maar door drukte met werk (Kraamzorg Monique Boer), kwam het er vaak niet van om veel te doen in de tuin en al helemaal niet om mij te storten in verenigingsleven. Maar nu mijn dochter het bedrijf overneemt en ik nu weer meer tijd voor mijzelf en de tuin kan en mag (van mijzelf) nemen, was de tijd rijp om mij aan te melden als bestuurslid. Het lijkt mij fijn om mee te denken binnen deze mooie club en met elkaar te zoeken hoe we zoveel mogelijk van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren in onze gezamenlijke hobby. Ik heb er zin in!

Tot snel ziens!

Monique Boer