Noordoostpolder
bekijk online
Nieuwsbrief

Extra Nieuwsbrief maart 2020

Afgelastingen

Vanwege het Coronavirus wordt algemeen gewaarschuwd om geen grote bijeenkomsten te organiseren en afstand te houden tot onze medemens. Dit heeft dus ook gevolgen voor de geplande bijeenkomsten van Groei&Bloei Noordoostpolder.

Bloemschiklessen

Alle bloemschiklessen tot en met mei 2020 vervallen vanaf heden.
Wij zullen de cursisten nader informeren hoe we hiermee verder gaan.

Tegel eruit en Plant erin

Tegel eruit en Plant erin actie van 28 maart gaat niet door.
Het landelijk buro van Groei&Bloei heeft besloten dit jaar niet aanwezig te zullen zijn  bij  Intratuin.  Intratuin zal zelf echter wel een soort actie uitvoeren, maar daar is nog niet alles over duidelijk. Houdt hun berichtgeving hierover in de gaten.

Excursie Keukenhof

Excursie naar Keukenhof van G&B Lelystad op 18 april gaat niet door.
Zojuist krijgen wij bericht van afdeling Lelystad dat de busreis naar de Keukenhof is geannuleerd. Als u reeds hebt betaald kunt u het best eerst naar hun website gaan om te zien hoe ze dit verder afhandelen.  De Keukenhof zelf is voorlopig ook niet geopend.

Inspiratieavond Schaduwplanten

Inspiratieavond Schaduwplanten op 20 april in Aeres Emmeloord gaat niet door.
In overleg met de spreker Cor van Gelderen is afgesproken dan we de avond verschuiven naar een nader te bepalen datum. Wij zullen u dan berichten.

Gardenista

Gardenista 13 t/m/ 17 mei bij Zwolle gaat niet door.
De organisatie heeft zojuist meegedeeld dat ze helaas de voorbereidingen hebben stopgezet omdat het evenement geen doorgang kan vinden.  Meer weten we nog niet. Men zal ons vast op termijn ons meer laten weten.

Inspriratieavond Bloemschikken. Ook afgelast.

Inspriratieavond 18 mei in Aeres Emmeloord Bloemschikken met demonstatie van Roxanne van Schellen staat nog open.
Ook hiervoor  houden we nog een slag om de arm  of dit doorgaat. Het is nog twee maanden vooruit. U hoort of leest van ons.

 

Beste mensen, het bestuur van Groei&Bloei NOP vind het vervelend dat wij u dit moeten berichten maar wij hopen op uw begrip en wensen u alle sterkte en gezondheid toe. Tuinieren is een prima manier om te bewegen en het hoofd leeg te maken.  Laten we een beetje op elkaar letten.