Noordoostpolder

Cursus tuinontwerpen

Hieronder staat de informatie van het seizoen 2018-2019.
Zodra er nieuwe informatie over het seizoen 2019-2020 is, komt die hier te staan.
Informatie kun je nu al bij Elly Kloosterboer opvragen.

Het is alweer enige tijd geleden dat we een cursus tuinontwerpen hebben gegeven. Daarom is het goed om dit weer eens te organiseren voor degenen die plannen hebben hun tuin (of een deel van hun tuin) te veranderen. Je steekt er veel van op. Zo leer je te kijken naar verschillende kleuren en bladvormen. Wat doen bijvoorbeeld meerdere bladvormen naast elkaar? En hoe is dat het best te combineren? Maar ook: hoe kun je je tuin verder het best inrichten? Wat is handig en wat kun je beter vermijden? En waar kun je het best welke plant neerzetten? Het zijn allemaal vragen die aan de orde komen. Het is een mooie cursus voor mensen die meer willen weten over tuinieren en het inrichten van de tuin.
De cursus wordt verzorgd door Piet Boersma en Elly Kloosterboer-Blok en er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De cursus bestaat uit 5 lesavonden en één avond tuinbezoek.
Kosten: € 62,50 voor leden (niet leden € 72,50).

Voor meer informatie
Elly Kloosterboer-Blok