Noordoostpolder

Welkom bij Groei & Bloei
Noordoostpolder

Uitgelicht

Nienke Plantinga 11mrt2024

Ledenvergadering en Inspiratieavond

Meer

Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder is een bloeiende afdeling die tal van activiteiten organiseert voor haar circa 300 leden. Elke maand verzorgen we een boeiende en leerzame avond, met deskundige sprekers die vertellen over hun specialiteit op tuingebied. Het programma kan ook bestaan uit een demonstratie of een presentatie door eigen leden, of u bent zelf actief!

Over actief gesproken. Voor onze cursussen op het gebied van bloemschikken en tuinontwerp is altijd veel belangstelling. Daarnaast organiseren we korte workshops, waarbij u op het gebied van groendecoratie, zelf de handen uit de mouwen kunt steken

In de zomer zijn er geen Groei&Bloei avonden, ook bekend als  zaalavonden. We proberen dan zelf in praktijk te brengen wat we tijdens zaalavonden en cursussen opgestoken hebben. Maar tijdens de zomermaanden is de vereniging nog wel volop actief. We nemen dan een kijkje in andermans tuin tijdens de Open Tuindagen, voor velen een bron van inspiratie en idee├źn. Daarnaast hebben we de Zeebodem Tuinconcerten.
Elk jaar is er wel een tuinreis.  Het ene jaar is dat een eendaagse reis en het andere jaar een meerdaagse reis.
Ook zijn er kortere excursies op een avond of middag.

De bijeenkomsten die wij organiseren zijn gevarieerd. Gezellige avonden waar u andere leden van Groei & Bloei treft. Overigens zijn ook aspirant leden welkom: Kom gerust eens kijken wat de afdeling Noordoostpolder U biedt en maak kennis met een vereniging die een groot hart heeft voor groen. Onze activiteiten worden ook aangekondigd in ons eigen kwartaalblad "Polderbloei" die de leden regelmatig ontvangen.
Ook zijn er Nieuwsbrieven.

Naast deze website hebben we ook nog een goed bijgehouden Facebookpagina en een YouTube kanaal.
Onderaan elke pagina van deze website zijn de links te vinden (onder "KLIK HIER")

En dit alles is dus inbegrepen bij uw abonnement op het prachtige maandblad Groei & Bloei !

Kortom: alle reden om  lid te worden  van Groei&Bloei.
Op elke pagina staat de WORD LID button naast het menu.

Tuinlog

19 Jan

Paul

Winterse perikelen…

10 Jan

Paul

Winterse knipoog…

Meer

Agenda

11 Mar

Nienke Plantinga

Meer informatie

13 May

Marieke Nolsen

Meer informatie

Meer