Noordoostpolder

BloemenC

Onderstaande video is op 1 december 2020 gemaakt bij BloemenC in Marknesse door FP Video uit Ens.


Je kunt onderstaande video afspelen op de site. Dan blijft het beeld vrij klein.

Er zijn meer manieren om het beeld groter te krijgen.
- Klik op de titel (Groei & Bloei - BloemenC) linksboven.
- Als hij speelt en de muis zit boven de film, dan staat rechtsonderaan  "YouTube" en een vierkant. Klik op één van beide.Wat opmerkingen:

Prachtig kerststuk. Maar geen stuk waar ik thuis al zou beginnen.

Mooi erg bewerkelijk resultaat prachtig, origineel

Heel leuk om op deze manier toch inspiratie te krijgen om een kerststuk te maken. Een heel ander en bijzonder bloemstuk, heel mooi.

Erg mooi bloemstuk,erg verassend,veel inspiratie opgedaan!

Geweldig mooi stuk. Mooie ideeën met kippengaas en pinusnaalden. Dit stuk zou wel mooi staan in onze kamer. Groet ....

Deze manier van bloemschikdemonstratie is fantastisch in deze bijzondere tijd! En van dit bloemstuk kom je in de kerstsfeer! Allen bedankt!

Duidelijke uitleg., niet teveel woorden, en mooi resultaat. Grappig idee om de lange naalden (weet de naam niet) te gebruiken door het door het gaas te steken, wat eerst nog wat winters was gemaakt. (Ik vraag me altijd af: waarom gebruiken de bloemisten met zo'n soort rond ontwerp geen draaischijf, of zoiets ,zodat je het stuk makkelijk kunt draaien) Ben nieuwsgierig naar de volgende film Bedankt.

Mooi en een bijzonder stuk!! Heel rustig werkend en goede uitleg!! Veel van opgestoken!! Ja, met veel genoegen gekeken!!

Vanavond heerlijk ontspannen zitten kijken naar Catrien. modern stuk met pinus naalden.  Goed initiatief van het bestuur. met vriendelijke groet ...

Catrien, wat een prachtige creatieve creatie voor deze kerstdagen