Noordoostpolder

Bloemisterij Kleefstra

Onderstaande video is op 1 december 2020 gemaakt bij Bloemisterij Kleefstra in Emmeloord door FP Video uit Ens.


Je kunt onderstaande video afspelen op de site. Dan blijft het beeld vrij klein.

Er zijn meer manieren om het beeld groter te krijgen.
- Klik op de titel (Groei & Bloei - Kleefstra) linksboven.
- Als hij speelt en de muis zit boven de film, dan staat rechtsonderaan  "YouTube" en een vierkant. Klik op één van beide.Wat opmerkingen:

 Mooi vrolijk tafelversiering. @ nieuwe dingen voor mij,echte pepers en orchidee als snijbloem. De gerbera werd zo in oase gestoken, mij zal dat niet lukken!!

 Heldere uitleg. Goed voorbereide ondergrond. Mooi dat dit filmpje niet te lang is. Nu blijft het boeien.

 Wauw, wat een mooi stuk. Geweldig de combinatie van het hout, het groen en de bloemen. Nou Stien, die zou zeker wel mooi op onze tafel staan!.

Super. Je kunt wel merken dat ze veel ervaring heeft. Duidelijke uitleg ook tijdens het schikken. Ook veel info mbt kleur en bloemen. Prachtig resultaat

Wat een prachtig stuk!!! En hoe alles wordt uitgelegd...over de kleur , van bloemen en assesoires...hoe het bij elkaar past!!! Ja heel mooi...en

Bijzonder kunstzinnig kerststuk. Prachtig met al die bloemen. Duidelijke vlotte uitleg. Complimenten.

Hallo,  Wat een mooi kerststuk is het geworden. Het brengt gelijk sfeer en gezelligheid in huis. Door het gebruik van de kleuren krijg je gelijk het gevoel van het voorjaar. Dat is toch wel mijn favoriete seizoen.  Ik wens jullie warme gezellige feestdagen toe en een kleurrijk 2020.

 Het valt voor jullie niet mee om bestuur te zijn in deze Corona tijd, want veel van jullie geplande activiteiten kunnen niet doorgaan. Leuk dat jullie de kerstavond op deze manier vorm hebben gegeven. Overigens, Stien heeft een mooi stuk gemaakt! Groeten en alvast fijne feestdagen.

Wow, wat een mooi rijk tafelstuk. met mooie produkten uit de polder. super mooi gemaakt. met vriendelijke groet.

Geweldig wat een mooi kerststuk. Zo bijzonder als je een voorkeur voor kleur op zou mogen geven zou ik nooit voor deze kleuren gaan maar als je het zo ziet echt heel mooi. Ik ben om.

Leuk bloemstuk. goede uitleg. Weer heel anders dan voorgaande 2 avonden. Compliment aan bedenkers en uitvoerders, om op deze manier de Kerstavond van Groei en Bloei bijzonder te maken.

Wat een prachtig stuk! Lekker vlot en duidelijk. Bedankt dat jullie op deze manier de gebruikelijke Kerstavond op zo’n alternatieve en leuke manier hebben ingevuld.

Wat een feest, al die kleurtjes. Zeer exclusief Kerststuk. Word ik echt vrolijk van!!!!

Prachtig tafelkerststuk, kleurrijke schikking, heel goed alles voorbereid en duidelijke uitleg. Jullie als bestuur van Groei en Bloei hartelijke bedankt en wij wensen een Zalig Kerstmis van Licht, Warmte,Vrede en een Gezond, Gelukkig Nieuwjaar toe! Vriendelijke groet van ....

 Mijn complimenten voor het initiatief om het deze keer op deze manier te doen. Stien, vakvrouw, hedentijds bloemstuk, zeer duidelijk uitgelegd. Top


De winnares