Noordoostpolder

Van Bentem Sierteelt

Onderstaande video is op 1 december 2020 gemaakt bij Van Bentem Sierteelt in Marknesse door FP Video uit Ens.


Je kunt onderstaande video afspelen op de site. Dan blijft het beeld vrij klein.

Er zijn meer manieren om het beeld groter te krijgen.
- Klik op de titel (Groei & Bloei - Van Bentem Sierteelt) linksboven.
- Als hij speelt en de muis zit boven de film, dan staat rechtsonderaan  "YouTube" en een vierkant. Klik op één van beide.Wat opmerkingen:

2 mooie stukken gemaakt. De ene klassieker dan de andere. fijn om op deze manier toch naar een Bloemschikdemonstratie te kijken. Groet ????

Erg vlot in elkaar gezet. Mooi geheel. Ondanks dat ik zelf niet van kunsttakken/bladeren hou.

Heel fijn dat ik op deze manier het kan mee maken. het geeft weer nieuwe inspiratie ,dank daar voor.

Mijn complimenten hoor heel goed gedaan inclusief het voorwoord van onze voorzitter! Iedereen bedankt die hier aan meegewerkt hebben op naar morgen. Groet ....

Prachtig!! En heel duidelijk uitgelegd!! Compliment!! Mooie stukken!!

Hele mooie manier om dit weer te geven. Duidelijke uitleg. Top.

Mooi gedaan! Leuk alternatief voor de kerstavond

Fantastisch, dat we in deze tijd toch inspiratie op kunnen doen. Mooie kerstcreaties. TOP

Twee prachtige aparte kerst creatie.s!Super om te zien wat je met pampus gras kan doen,en dat je ze moet sprayen met haarlak. Nooit geweten!!Super tip! Één film ,waar je echt wat aan hebt opgestoken! Gaas in de vaas,en dan schikken. Of die groene vaas,met nobelis ed. Top wat je met natuurlijke materialen kan doen!! Ook inspiratie vd herfst!!

Bedankt dat jullie de moeite hebben genomen om op zo'n digitale manier de kerstavond toch een beetje mee te kunnen maken. Goede actie, top! Ik vond de video iets te lang duren, je zou wel stapje voor stapje kunnen vertellen, klein gedeelte laten zien van het groen opsteken in de pot (duurde wel 10 min.)Je hoeft toch echt niet te zien, hoe ieder takje schuin wordt aangesneden. Misschien handig om eerst te laten vertellen wat ze gaan gebruiken voor dit stuk, en dan in gedeeltes laten zien: dus in fases (zie het als tip, niet als commentaar. Resultaat was mooi

Hallo bestuur, Wat een goede oplossing in deze virus tijd. Leuk om dit op diverse locaties te doen. Het eerst stuk was een mooi traditioneel kerststuk. De tweede een modern stuk. Ik heb er in ieder geval weer inspiratie van gekregen.

Heel leuk om te zien hoe de kerststukken worden opgebouwd. Gezellig om naar de kijken!

Mooie stukken en heel duidelijk om te zien hoe het opgebouwd wordt vanaf het begin.

Dit ONWIJS hippe en leuke kerststuk zou perfect passen bij mijn zeegroene muur. Ik kan nog wel wat kerstsfeer gebruiken in mijn huisje. Dikke knuffel en zorg goed voor elkaar komende periode!

Geweldig hoor dat wij in deze tijd toch op afstand toch een mooi Kerststuk kunnen zien maken! Hartelijk bedankt bestuur. Met vriendelijke groet